Menu
Gildia Pióra na Patronite

Okruchy życia...

Otwieram się na ludzi
każdego dnia bezwarunkowo
nie oczekuję nawet wdzięczności
otwieram się
bo ufam
że bez ściemniania i masek
znajdzie się ktoś
dla kogo jeszcze coś znaczy
bezinteresowny człowiek…

190 732 wyświetlenia
1575 tekstów
600 obserwujących
  • 6 May 2014, 22:06

    Jak zawsze idealista ;)
    A tak serio- życzę Tobie i wszystkim wrażliwcom, by odnaleźli "ludzkich ludzi..."
    Pozdrawiam Maestro:)

  • RoxyRox

    6 May 2014, 11:10

    Ludzie wartościowi jeszcze istnieją, na pewno kiedyś kogoś takiego spotkasz ;)
    Ładnie napisane.
    Pozdrawiam

  • onejka

    6 May 2014, 10:17

    Wierzę Ci, znam Kogoś takiego, są tacy ludzie, choć ich niewielu, mają w sobie taki blask, który przyćmiewa całą czerń pozostałych :)

  • czarna mamba

    6 May 2014, 09:25

    mówią....szukasz -znajdujesz ale czy to prawda :)lubie cie czytać:)

  • 6 May 2014, 09:19

    Tytuł wybitny ;)

  • 6 May 2014, 09:19

    Znam takiego, jednego, jedynego ......Ciebie .
    A serio, ładny wiersz. Pozdrawiam A.