Menu
Gildia Pióra na Patronite

Otwarta brama życia.

Otwarta brama życia.
Odchodzę.
Łza w oku czerwona od bólu.
Upadły anioł z białymi skrzydłami.
Otrzyj łzę.
Zamaż grymas twarzy.
Pociąg odjeżdża.
Odchodzę do słońca.
Opadają płatki róż.
Dusza krwawi.
Słońce odchodzi.
Zostaje pustka.
Zamrożone serce czeka na powrót wiosny.

27 425 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!