Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez dachu nad głową

otulony ciszą łez
przemierzam ciemności
gęstsze niż krew

bezdomny
już na zawsze poza czasem

w chwili słabości
zdradziłem życie ze śmiercią

14 140 wyświetleń
99 tekstów
4 obserwujących
  • nicola-57

    10 October 2015, 11:16

    bdb

  • fyrfle

    10 October 2015, 11:07

    Smuty posuwasz, posuwaj dziewcze modre.