Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Otulona myślami...uwięziona między dwoma światami...
Wołam Ciebie...Czy mnie słyszysz?
Krzyczę głośno,wyraznie... słyszysz?
Moje myśli biegną do Ciebie...prędkość światła osiągają...
Dusza wyrywa się z ciała...nic z tego...Ty jej nie chcesz...
Pytam-dlaczego? W czym jest gorsza od innych?
Gardzisz? Odpowiedz!
Słyszę tylko cichy szept... to nie Twój czas...nie Twój...

663 wyświetlenia
4 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!