Menu
Gildia Pióra na Patronite

otulę się moją zielenią
w ciepły koc nadziei się skryję
uspokojenie...
wyciszenie...
spokój...

na miękkim fiolecie głowę ułożę
poduszce pełnej pomysłów
smutki swe oddam
wyobraźnia...
radość...
siła...

wreszcie zmęczone oczy odpoczną
błękit zatrzymają dla siebie
a ja zasypiać będę
w rytmie bicia serca...

5394 wyświetlenia
68 tekstów
1 obserwujący
  • Malusia_035

    1 December 2015, 09:31

    podoba mi się :))

    Pozdrawiam :))

  • krysta

    29 November 2015, 22:31

    bardzo ładny wiersz.
    pozdrawiam.
    :)