Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słodka Miłość

Oto złotówka, co upadła w błoto
Niby złotówka, lecz to nie jest złoto

Taką złotówkę chłopczyk znalazł
Dwa lizaki w sklepiku zakupił zaraz

Jeden lizaczek liże on
Drugi dzierży jego dłoń

Siostrzyce młodszej drugi dał
Nie chciał lizać całkiem sam

https://www.youtube.com/watch?v=3rYoRaxgOE0

66 747 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    18 June 2016, 20:01

    Dziękuję. Miłego wieczoru i słodkich snów.

  • Cris

    18 June 2016, 19:55

    Podoba się.
    Pozdrawiam.