Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oto nadszedł czas burzy urosnąć w siłę
niech zaczną bić pioruny
a ja zabiorę cię na ciemniejszą drogę
do gry w którą gram
idę w dół drogi do twych tylnych drzwi
będę skradać się jak dym zapachowy
dotknę cię mymi rzęsami
otulę płaszczem nadziei
coś zabrzmi jak obietnica
wtedy spadnie ćma skąpana kłamstwem
obca w obcym mieście
o ...gwiazda spada
zamknij kciuki i pomyśl życzenie.

63 257 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
  • czarna mamba

    13 October 2014, 10:54

    dzieki za wejscie i Ślę pozdrówka ;)

  • krysta

    12 October 2014, 22:21

    podoba się...
    pozdrawiam ;)

  • Elizabetta

    12 October 2014, 13:16

    już pomyślałam, ładnie napisane:)