Menu
Gildia Pióra na Patronite

Otchłań

Otchłań
wszystkich nas porwie,
po kolei,
każdego,
o nikim nie zapomni,
a jeśli jednak
to i tak wróci.

Otchłań,
to ona zabiera
nasze myśli,
to ona nie ma
końca.

Otchłań,
przed nią nie ma
ucieczki,
dopadnie cię
wszędzie.

Otchłań
nigdy się nie kończy,
nigdy nie zniknie,
ani nie zaginie...

15 031 wyświetleń
167 tekstów
43 obserwujących
  • 12 September 2011, 23:09

    Otchłań
    Jak ten portal.
    Zbiera plusiki...

    Świetny W!ersz lubię takie^^

  • marka

    22 August 2011, 10:04

    Wiersz budzi niepokoje i spełnił swoją funkcję.
    Dobry tekst.
    Gratulacje.