Menu
Gildia Pióra na Patronite

Room in the New York

Otacza nas samotność bezkresna
mijamy się tylko
pochłonięci czarnymi myślami
Choć przebywamy razem -
jesteśmy wciąż sami

Bawi nas los innych ludzi
ich codzienne sprawy
Nasze życie pozbawione zabawy
tylko nas nudzi

Skażeni obojętnością
zainfekowani marazmem
Skazani na odosobnienie
nie potrafimy być już razem

24 185 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!