Menu
Gildia Pióra na Patronite

ciemnia

jesienią o szarej godzinie
sprawdza naszą światłoczułość
listopad
czuję
jak przez ścianę błękitu
gwiazd prześwitem
wpatrujesz się we mnie

przyglądam się naszym cieniom
zaklętym w mgieł przeźroczach

tylko miłość
nawet jeśli nie w porę
nie zdarza się nadaremnie

137 934 wyświetlenia
1393 teksty
282 obserwujących
  • mill

    20 November 2015, 14:21

    ...ach ta miłość .....ślicznie Madziu ;*....

  • giulietka

    17 November 2015, 09:26

    Dziękuję, pozdrawiam serdecznie!

  • nicola-57

    11 November 2015, 15:56

    nostalgicznie i nadziejnie - tak mi "się przeczytało"...
    pozdrawiam :)

  • krysta

    11 November 2015, 13:21

    piękna ta Twoja ''ciemnia''
    pozdrawiam serdecznie :)

  • R.A.K.

    11 November 2015, 08:30

    Pięknie!

    Pozdrawiam Giulietko :)