Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przepaść

oszaleję ci zaraz
Kochanie
może pójdziemy razem
przepaść

nie przychodzisz

zostawiasz mi chaos
w nieodebranych wiadomościach
każde słowo
ja krok

drżącym głosem
zapisujesz się w mojej głowie
podobno tylko ja
że przecież codziennie
z moim imieniem zasypiasz na ustach
Skarbie, nie prześpij życia

już cię nie będzie
dziękuję za spadek
przepadłam

13 586 wyświetleń
36 tekstów
7 obserwujących
  • Barefoot

    2 April 2014, 07:52

    Z użyciem słów "oszaleję", "przepaść", "chaos" "przepadłam" nie można zbudować interesującej formy, która mogłaby zainteresować potencjalnego czytelnika. Nawet jako kartka na przyklejona na lodówkę też byłaby mało interesująca dla domowników.