Menu
Gildia Pióra na Patronite

pojednanie

ostatni raz u spowiedzi świętej
byłem dwa lata temu
ostatni raz

otrzymałem rozgrzeszenie lat
temu dwadzieścia

największym grzechem podług sługów twoich
że sypiam z żoną
bez ślubu kościelnego

42 460 wyświetleń
808 tekstów
64 obserwujących
  • 12 January 2019, 18:53

    no to git

  • danioł

    12 January 2019, 18:36

    mam ślub

  • 12 January 2019, 18:34

    to nic nie przeszkadza by wziąć slub

  • danioł

    12 January 2019, 18:04

    nie rozumiem
    mój związek trwa nieprzerwanie od 16 lat
    i nie mamy kotów a psa

  • 12 January 2019, 08:38

    Są gorsze rzeczy. Brak ślubu to taka furtka na wypadek niepowodzenia. Nikt nie chce kota w worku to zrozumiałe