Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ostatnio płaczę bez łez
I mam oczy suche
Jestem spokojniejsza niż zwykle
Choć odczuwam tęsknotę

Z dala od wszystkiego
Nie skradają się ku mnie pretensje
Tylko jakaś nostalgia
Uwiera mnie jeszcze w serce

Ostatnio uśmiecham się zwyczajnie
Bez wyraźnej przyczyny
Może to oznaka,
Iż w końcu nie czuję winy

11 222 wyświetlenia
519 tekstów
5 obserwujących
  • krysta

    30 October 2014, 15:04

    ładny wiersz..
    pozdrawiam :)