Menu
Gildia Pióra na Patronite

ostatnio ciągle tylko się
snuję
między pokojami
myślami
między ludźmi
słowami
jakby troszeczkę unoszę się nad ziemią
w zły sposób
myślami
słowami
wciąż do Ciebie

1881 wyświetleń
37 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!