Menu
Gildia Pióra na Patronite

Śniło mi się..

Ostatni bastion - rodzinny dom, który staje się więzieniem.
Pierwsza miłość - matka, która staje się katem.
Ostatnie pożegnanie - zapomnienie win.
Nowe życie - wybaczenie ran.

103 921 wyświetleń
1596 tekstów
14 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!