Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dobranoc

Oprzyj głowę na mym ramieniu,
zamknij powieki i odpłyń w marzenia.
Zaśnij, snem czystym i słodkim niewinnie,
wyrusz w nieznane szczęścia krainy.
Ja będę Cię strzegła przed marami nocnymi .

13 894 wyświetlenia
28 tekstów
2 obserwujących
  • jacqeline

    16 September 2011, 15:41

    Dziękuję Wam serdecznie:)

  • Seneka 18

    26 August 2011, 20:49

    Piękna obietnica...ech...