Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na skraju słów

Opowiem Ci kiedyś
Jak płyniesz z mych ust
Gdzie chowam Twój kształt
Malowany chwilowym oddechem

Na skraju mych słów
Stoisz nagi
Odbieram Twój sygnał znów
Gdy przelewasz na posadzkę złą magię

Mówią mi, byś ucichł
A ja znów się po Ciebie modlę
I choć na kolanach
To w podłogę, nie w niebo się kłaniam

Na skraju wszystkich mych słów
Noszę w sobie Twój oddech
Za karę
Mój Diable.

17 733 wyświetlenia
221 tekstów
63 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!