Menu
Gildia Pióra na Patronite

Medytacja

Opowiedz mi znów
o tym świata cudzie promiennym
ósmym, dziesiątym i kolejnym

opowiedz o strumieniu który płynie
nieokiełznaną siłą źródła
dając nadzieję życia

i ogniu płonącym niezmiennie
światłami ludzkich oczu i serc
otwierającym się w uśmiechu

nie tęsknić do nich nie sposób
opowiedz mi znów
proszę

24 279 wyświetleń
527 tekstów
51 obserwujących
  • Gaia

    17 June 2013, 21:00

    Biorę i idę... każdego dnia, czasem się potknę, ale co tam.
    Dzięki Arti :)

  • 17 June 2013, 11:35

    Wstań, weź swoje życie i idź...
    Piękne.
    Pozdrawiam. :)

  • Gaia

    16 June 2013, 10:37

    Miło Was witać i czytać... :)

  • misiek45

    15 June 2013, 16:08

    Fajna ta medytacja Beatko,bardzo ciekawy wiersz-pozdrawiam milutko:)

  • krysta

    15 June 2013, 12:54

    śliczny :) pozdrawiam :)