Menu
Gildia Pióra na Patronite

Opowiedziałaś mi o problemie,
którego już nie rozwiążę...
Niemożliwością stało się
to, co było oczywiste...

Najgorsze w tym wszystkim jest,
że rozumiem sedno.
Jesteśmy zbyt podobni
By się nie zrozumieć

Kochasz go, lecz On
inaczej odczuwa
to co Ty...

Miłość...

Tragiczne, że
Kochacie się, ale
nie rozumiecie...

6671 wyświetleń
69 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!