Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wielkanoc

opowiadam ci bajkę,słuchasz bez wytchnienia
gdy prawdę ci wykładam, uszy zatykasz
ktoś oddał życie za twoje marzenia
więc czemu nie chcesz poznać jego imienia ?

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!