Menu
Gildia Pióra na Patronite

Idę

Opisze Ci kolejny dzień z mojego życia.
Nic się nie zmieniło, kolejna wydarta kartka z kalendarzyka
Kolejny kielich za zdrowie wypity
Widziałeś kiedyś to zdrowie ? ja już trochę podpity..
Idę stąd, by nie siedzieć sam w sumie
Lecz i tak idę sam, chyba nikt tego nie zrozumie
szukam gdzieś tu Ciebie
..choć ledwo idę..
Gdzie jesteś myślę,
chociaż najwidoczniej i ja się tu zgubiłem.
Chcę wrócić z powrotem, tylko gdzie mam iść
bo tak na prawdę chyba chciałbym iść tam gdzie Ty.

1772 wyświetlenia
13 tekstów
0 obserwujących
  • 8 January 2013, 15:52

    Niepewnie.

    Ale zatrzymująco.

  • cichadusza

    8 January 2013, 13:52

    To idziemy w tym samym kierunku...
    Pozdrawiam...