Menu
Gildia Pióra na Patronite

Opis na podstawie

Opisać to trzeba w słowa,
Zrozumieć sens mówionych na głos,
Słów błądzących po duszy mojej.

I cnotę dotkniętą już jakby,
a jednak dziewicą śmiesz zwać się.
Wszystko poszło nie tak, bez sensu.

Plan był w głowie ułożony,
Tylko ciągle czegoś brak,
Tej osoby, dla której miejsce
wielkie, zajęte jest w sercu.

935 wyświetleń
12 tekstów
0 obserwujących
  • Madziula88

    6 March 2010, 16:53

    Bardzo piekne.... oczywiście w moim zeszyciuku już...