Menu
Gildia Pióra na Patronite

O Panie, co to za uczucie ?
Że oddał bym diabłu duszę
Gdy czuję w sercu kłucie
Bo miłość latami głuszę

O Panie, rozumiem te słowa
gdy o kościach z mych kości
Adama z raju jest mowa

Jak rozerwać moje ciało
rozdzielić te kości
umrzeć, to za mało
by uwolnić się od miłości

Aby Ją dla siebie mieć
skrócić podły czas łez
zadałem lojalności śmierć
Zdrada, by zdrad był kres

https://www.youtube.com/watch?v=wlz9c_cWYLU

103 042 wyświetlenia
1195 tekstów
141 obserwujących
  • szpiek

    9 August 2015, 12:21

    Wszechmocny i kochający, ale ponad to szanuje naszą wolność.

  • fyrfle

    9 August 2015, 12:04

    Nie dA sie nie mieszać, bo to zwyczajne tchórzostwo jest, trzeba żądać skoro niby ktoś jest wszechmocny i kochający i rzekomo podsawą życia.

  • szpiek

    30 June 2015, 17:58

    Ja do tego Boga nie mieszam.

  • fyrfle

    30 June 2015, 17:07

    No właasnie. Jak to jest, że z Bogiem nie idzie sie dogadać o miłość - rzekomo podstawę Boga?

  • szpiek

    30 June 2015, 16:36

    Dzięki ;)

  • Malusia_035

    30 June 2015, 16:27

    Zatrzymuje treścią ...

    Pozdrawiam :)

  • 30 June 2015, 14:56

    Ostatnia zwrotka porywa
    ładny , muza dopełnia całość
    jeszcze do nie go wrócę , a może nie wrócę , znając siebie
    spokojnego popołudnia ;)