Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jakub

Opadam z sił Jakubie
Brakuje mi twojej wiary
Która stawia na nogi
I karze iść naprzeciw

Brakuje mi też odwagi
Patrzę z podziwem
Ta twą szczerość
Choć wiemy to samo

Myśl jasną i oświeconą
Spokój co zwalnia
Bicie serca
Umiarkowanie w słowie

Odwracam głowę
Gdy pomylisz znaczenia i sens
Jesteś potrzebny
Jako przykład

I będę cię tworzył

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!