Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kolory

On podążał w ciemność
Jego kolorem była czerń
Zła Miłość, w sercu jak cierń
Przyjaciółką jego była samotność

Pewnego dnia dostrzegł Ją
Pokłócił się z samotnością swą
Pożądał Jej w nocy i w dzień
Jego kolorem była czerwień

Pracował nad sobą, aż za nadto
Poszedł zakupić okrągłe złoto
Uklęknął oświadczając się
Zamiast Tak usłyszał Nie

Zła Miłość, w sercu jak cierń
Przyjaciółką jego była samotność
Jego kolorem była Zdrada

https://www.youtube.com/watch?v=FKTVGXbV-GM

66 739 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!