Menu
Gildia Pióra na Patronite

W oczach

On i ona
Dwa zera
Tak się ceniły
Zagubione między
Trudami
Gdy się poznały
Ze sobą
Były dla siebie
Milionami

76 488 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
  • 16 January 2017, 02:08

    jedynka to teraz najgorsza ocena w szkole

  • RozaR

    5 January 2017, 14:45

    EEEeee - nieładnie

  • 5 January 2017, 14:38

    Ona to ,zero' ewidentne, on zawsze przed zerem stawia jedynkę