Menu
Gildia Pióra na Patronite

(7I-15I) do M

o niewiedzy wiesz
tyle, że nie
wiesz

ona leży tuli
smutek, przygarnia ten
żal

i przegryza wargi
z bólu, łamiącego

na części, brakiem
Twojego jestem, a
milczenie

to jej najgłośniejszy
krzyk o Twoją
obecność

która nie nadejdzie
nigdy więcej jak
wtedy

ona to wie,
dlatego krzyczy niemym
krzykiem

3909 wyświetleń
102 teksty
4 obserwujących
  • fyrfle

    16 January 2018, 11:05

    Najlepsza obecność to miłość.

  • onejka

    15 January 2018, 20:34

    Ładny, smutkiem...