Menu
Gildia Pióra na Patronite

Związani

On dla niej smyczą

Ona mu klatką

Oj poszłyby

Harty na łowy

Gdyby nie stalowe

Małżeństwa okowy

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
  • 11 October 2018, 15:41

    Czasami wystarczy postawić lustro,
    by wierność jawiła im się największym szczęściem. :)
    Pozdrawiam. :))