Menu
Gildia Pióra na Patronite

Portret

Ona w sepii
wygląda delikatniej
mocząc w ustach drażniące włosy
wypluwa
rysuje się profilem jaskrawym w bramie

świt stopy jej liże srebrzystą rosą
za plecami czerwone cegły
patrzą

127 834 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
  • motylek96

    18 April 2013, 12:50

    niczym kadr z niemego filmu

  • Papużka

    18 April 2013, 10:04

    Mistrzowskie wersy i portret... nie mam nic do dodania.