Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ona

Ona istnieje we własnych snach,
łudząc się marzeniami,
które nie są realne,
zwyczajnie bojąc się spotkania z szara rzeczywistością.

chcąc kochać musi poświecić,
swoje pragnienia, myśli,
wybrać swa drogę bo czuje,
ze dla miłości warto się oddać … całą siebie…

17 018 wyświetleń
89 tekstów
2 obserwujących
  • annak

    14 July 2012, 12:53

    ładnie :)))
    pozdrawiam :)))))

  • misiek45

    14 July 2012, 05:52

    Piękne słowa ,rzeczywistośc wpleciona w marzenia,poświęcenie dla miłości ,podoba m się -pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia