Menu
Gildia Pióra na Patronite

cierpliwa do granic

ona ciągle czeka na niego

przy obrana w niepewność

jego zmąconych uczuć

przecież nie obiecywał niczego

w zamian za jej szczerość

ale był dla niej

ona była dla niego

pucharem rozkoszy

spijanym do ostatniej kropli

podczas beztroskich upojnych nocy

ona nie rozumie dlaczego

ale wytrwała jest

czeka

bo to on uczył ją cierpliwości

13 424 wyświetlenia
88 tekstów
3 obserwujących
  • Skarlett222

    12 November 2012, 19:01

    Dziękuję:) pozdrawiam gorąco...