Menu
Gildia Pióra na Patronite

,,Dziwna"

Ona była zupełnie inna niż wszyscy
Była odmienna, była indywidualnością
Miała pasje, własny świat
Ale oni postrzegali ją jako dziwną
Odmienną, nie chcieli z nią rozmawiać
Izolowali się od niej, wyśmiewali
A ona miała tylko marzenia
Myślała inaczej niż wszyscy
Myślała przyszłościowo, rozumnie
Nie cieszyła ją chwila, bo chwila jest ulotna
Cieszyła się po prostu życiem
Była zatopiona we własnym świecie
Niekochana, nielubiana
Nie wiedziała co to miłość
A jednak kochała najmocniej ze wszystkich
Twierdzili że serce ma z kamienia
Że jest nieczuła, ale ona czuła
Czuła bardziej i rozumiała więcej
Myśleli że jest inna a była tylko wrażliwsza
Normalna- jednak dziwna
Taka sama- jednak inna

4822 wyświetlenia
39 tekstów
4 obserwujących
  • awatar

    1 October 2013, 19:04

    no i?, ukamienowali ją, był jakiś news czy cóś?