Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyszpiegowane II

okropny był z niego pies ogrodnika
sam nie zdobył nigdy kobiety
każdego uważał za ropustnika
kto nie wybrał drogi ascety

103 386 wyświetleń
1203 teksty
141 obserwujących
  • sprajtka

    6 September 2013, 12:24

    Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
  • awatar

    6 September 2013, 12:19

    fajne
    może abba

  • onejka

    6 September 2013, 12:17

    nio to nieźle wyszpiekowane jest :)