Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pożegnanie...

Okropna...czarna...falująca wstęga
na której słowa żalu się bielą...
wplątana w wieniec i wiatrem targana...
łzy w oczach a w sercu... rana...

Ułożę z kwiatów bukiet.Najpiękniejszy...
na świeżo usypanej z ziemi mogile...
zapalę znicz dla Ciebie babciu...
przypomnę wspólnie spędzone chwile

I każdy moment z Tobą spędzony
i każdy ten już...
utracony...

mojej babci...

55 161 wyświetleń
395 tekstów
57 obserwujących
  • Leeni

    5 April 2012, 15:13

    Wzruszające... :((

    Życzę uśmiechu w ten smutny dla Pani czas...
    Pozdrawiam.

  • agniecha1383

    5 April 2012, 13:42

    Taki czas...cóż...dziękuję...

  • agniecha1383

    5 April 2012, 13:27

    Taki czas...cóż...dziękuję...