Menu
Gildia Pióra na Patronite

Święta

Okna już umyte
Kurze pościerane
To wszystko dla Ciebie Panie
Mazurek gotowy
Sałatka zrobiona
Matko Jezusa bądź pozdrowiona
Pisanki kolorowe
Pięknie ozdobione
Na krzyżu Twe ciało pokaleczone
Mokrego dyngusa
Jajka wesołego
Zostawili Cię Jezu całkiem samego

4260 wyświetleń
24 teksty
2 obserwujących
  • Sawa

    9 April 2015, 19:14

    Dziękuję, również pozdrawiam :)

  • 5 April 2015, 21:29

    cóż niektórzy tak mają, o tym co najważniejsze w natłoku różnych zajęć zapominają
    pozdrawiam:)

  • ewelli

    3 April 2015, 18:43

    Pachnie już świętami

  • krysta

    3 April 2015, 18:39

    ładnie...
    smacznego jajka :)