Menu
Gildia Pióra na Patronite

o jeden szept bliżej mi jesteś
pamiętam
na krawędziach ramion
poiliśmy zmysły
noc jeszcze była młoda
kiedy zegar wybił naszą godzinę
że ja, że ty

że to my

nie od dziś

no wiesz...

10 089 wyświetleń
76 tekstów
68 obserwujących