Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ojcze zawiodłeś miałeś ...

Ojcze zawiodłeś miałeś
być tarczą i osłoną
Ojcze zawiodłeś miałeś
być tatą i kochającym rodzicem
Ojcze zawiodłeś miałeś
być przy mym poczenciu i studiów zakończeniu
Ojcze zawiodłeś miałeś
wspierać i pomogać
Ojcze zawiodłeś miałeś
słuchać i rozumieć
Ojcze zawiodłeś miałeś
uczyć i szanować
Ojcze zawiodłeś miałeś
przyjść na to spotkanie i nie tylko to
Ojcze zawiodłeś miałeś
przysięgi i obietnice a ich nie dotrzymałeś
Ojcze zawiodłeś miałeś
kochać porówno a odrzucasz mnie wciąż i wkoło

12 764 wyświetlenia
76 tekstów
0 obserwujących
  • SAMEsadnnes

    13 April 2018, 00:04

    ;)No w sumie pozdrawiam

  • 12 April 2018, 06:30

    Litania do ojca Stefana... ;)
    Pozdrawiam. :))