Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ognisko Uczuć.

Ojciec
jak płomień
powinien być

Oświetlać drogę
poparzyć trochę

coby do łba
czasem nie przyszło
w ogień wskakiwać

Ojciec
jak duma wzniecona
powinien być

rozpalać
zmrożone dłonie
i serca

81 587 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • dana1596

    27 May 2014, 12:41

    Ojciec...kontrowersyjny temat...rzadko kiedy jest taki jak sobie wymarzymy

  • Gorgonek

    27 May 2014, 00:07

    Czasami z płomienia może zrodzić się niebezpieczny ogień, co za mocno parzy. Na szczęście nie przyszło mi tego doświadczyć.

  • onejka

    21 May 2014, 10:09

    powinien, szczęście, gdy jest
    :)