Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ogrzewanie mi wysiadło
W całym tym cholernym krwiobiegu
I w sercu

Co za chłód
Zimno i...
boję się

Nie czuję
Tylko to 36,6
Marznę

1761 wyświetleń
24 teksty
7 obserwujących
  • Uczuciowa

    14 December 2010, 19:42

    Krótko i na temat.

  • Myffa90

    4 December 2010, 17:11

    Takie nijakie jak dla mnie.