Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Ogrzej mnie ciepłym swetrem
swych ramion
wydzierganym szydełkami
słów najczulszych z możliwych

Spraw bym przetrwała zimę
ich spojrzeń
oraz dotyk ich pięści

Zbudź mnie ze snu
gdy nadejdzie wiosna

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących
  • kati75

    9 August 2018, 08:59

    samych pozytywnych myśli!pozdrawiam :-))))))