Menu
Gildia Pióra na Patronite

''Ograniczona''

''Ograniczona''

Umieszczona jako widz
ta ostatnia
drugoplanowa
nieznana
to tylko ja...
Cicha
ignorowana
jakby z powietrza
stworzona

Nie umiejąca
krzyczeć,
nie umiejąca zadziwiać.
Tak mało treściwa
to tylko ja...

Kochająca muzykę,
ale nie potrafiąca tworzyć,
kochająca sztukę
bez umiejętności
manualnych.

Pesymistka
okryta kołdrą
z szarych barw.
Ogromna łza
to tylko ja...

Chora
na brak logiki,
ułożona ze złych kart.
Tańcząca
w marzeniach.
Żyjąca-bo tak.

4694 wyświetlenia
51 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!