Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kino

oglądam życie jak film
ja to już tylko i wyłącznie
nieudany zbiór liter
napisy końcowe
które tak skrupulatnie
układam w swojej wyobraźni
spisane bez życia
na nieistniejącej kartce

mój własny nekrolog

13 586 wyświetleń
36 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!