Menu
Gildia Pióra na Patronite

rocznica

oglądałem film
czarno biały świat wczoraj
szukałem błędów
przegranej z losem

i co ?

chichot losu
kilka twarzy
wyblakłych przez czas

sen ?

chcę krzyknąć
nie mam sił
zapada mgła

czy wiesz ?

kolejna rocznica
urodzin
tyle lat

jutro znów wstanie świt ...

159 502 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • 7 December 2012, 11:14

    dziękuję za życzenia :) trafiony ...bo dzisiaj mam ...urodziny :)