Menu
Gildia Pióra na Patronite

oglądałam dziś niebo
w nocy gwiazdy
układały się w słowo
"Razem"

wtedy szlismy za ręke
wtuleni w słowa
"Kocham Cię"

Nasze zimne nosy
ogrzewały sie nawzajem
a dłonie drżały

bały się o jutro
o dzień bez dotyku
o sen bez serc
bez pocałunku

szukały schronienia
wczorajszego spojrzenia

pragneły pocieszenia
spadających łez

gdy odchodzi noc
a przychodzi kolejny
samotny dzień

dedykowany ...♥ 4 dziubuś ♥

16 715 wyświetleń
194 teksty
73 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!