Menu
Gildia Pióra na Patronite

ofiara się skrada
jej wzrok wypatruje kata

myśli że silna
że nieomylna

że łowce upoluje
do zmiany zła na dobro zmobilizuje
nim serce z bólu abdykuje

jaka naiwna
wie co się stanie
że serce ranne zostanie
że łzy będą wylane
że nadzieje roztrzaskane

lecz się skrada głupia ofiara
która bestię pokochała

12 300 wyświetleń
134 teksty
10 obserwujących
  • 2 October 2011, 23:08

    dzięki:)