Menu
Gildia Pióra na Patronite

choć nie możesz tu być czuwaj nade mną

mam zachmurzone oczy i usta
ktore juz tak chetnie jak kiedys
nie przebieraja sie w uśmiech
u stóp cały wielki świat
i tylko nie jestem pewna
czy nie jest dla mnie za duży
niczym swetr kupiony szybko bez namysłu

i wciąż zbyt daleko od serca
nie pasuje

135 880 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • Malusia_035

    21 December 2015, 11:55

    bardzo ładny

    Pozdrawiam Motylku :)

  • motylek96

    16 December 2015, 20:35

    Dziękuję
    Spokojnej nocy

  • onejka

    16 December 2015, 12:54

    piękny refleksją
    :)

  • krysta

    16 December 2015, 02:57

    potrafisz zatrzymać.
    pozdrawiam Ewo :)