Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spotkaj mnie

Odszedłeś bez pożegnania
I nie było nawet powitania
Zasnułeś mi oczy
Kroplami czekania
Moje noce i dnie
Noszą imię twe
Obijając się o wspomnienia
szukam znaczenia
Twe ostatnie słowa
Wciąż odtwarzam od nowa
Proszę spotkaj mnie
Spójrz w oczy me
I powiedz, że wiesz
I że równie mocno chcesz..

"dedykacja:pewien człowiek" ;)

3216 wyświetleń
39 tekstów
10 obserwujących
  • awatar

    10 September 2010, 18:09

    bardzo ładne, pozdrawiam

    to do zapamiętania

    "Zasnułeś mi oczy
    Kroplami czekania"