Menu
Gildia Pióra na Patronite

gdy noc nadchodzi

odsuń ode mnie
zły czar
dni samotnej pielgrzymki
beznadzieję przemień
w strumień marzeń

pod powiekami

159 503 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!