Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odpocznij Mamo
w salonie serca mego.
Przytul do siebie
myśli rozczochrane.
Zrozum
żal,
złość,
rozczarowanie.
I miej zaufanie ...
Nic złego już się nie stanie.

78 917 wyświetleń
936 tekstów
120 obserwujących
  • wolnaenergia

    13 September 2013, 23:28

    Choć Cię nie znam,
    to mentalnie jestem z Tobą.

  • słoneczniki

    3 August 2012, 12:39

    Pełne uczucia, wzruszające słowa.

  • miramija

    2 August 2012, 23:20

    Zgadzam się... wzruszające i poruszające... choć króciutkie :) pozdrawiam :)

  • meedea

    2 August 2012, 23:16

    Słowa są. Jakieś.

    Dziękuję i również pozdrawiam!

  • Gaia

    2 August 2012, 19:29

    Wzruszają te słowa Medeo :)