Menu
Gildia Pióra na Patronite

kierunkowskaz

"Jestem za blisko, żeby mu się śnić." Wisława Szymborska.

odległość to taka bliskość
która uczy nas trwać
czasem w dwóch różnych światach
stąpając po jednym niebie
ale ty jesteś tutaj
zbyt blisko
by dotknąć cię w snach
a jednak można się stracić
z oczu
na jakiś czas
lecz trzeba zaufać ścieżkom
które nas prowadziły do siebie

137 917 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • Papierowa

    12 December 2014, 12:36

    Śliczny ... :)

  • 24 November 2014, 00:37

    No popatrz, trafiłem do Ciebie. ;)
    Kiedy napiszesz coś brzydkiego? :P
    Dobranoc. :)

  • giulietka

    23 November 2014, 08:53

    albo ta nie-obecność... dziękuję za komentarz, pozdrawiam;)